TOP

Fabienne Chapot opent pop-up store voor jubileum

Ter ere van het 15-jarig bestaan dat eerder deze maand is aangekondigd, opent Fabienne Chapot speciaal voor deze gelegenheid een pop-up store en expositie onder de naam FC XV expo.

In FC XV expo kan de bezoekers zich onderdompelen in de kleurrijke wereld van Fabienne Chapot. De pop-up store is gevestigd op een deel van de benedenverdieping van het oude pand van Hudson’s Bay aan het Rokin in Amsterdam, dat momenteel wordt omgebouwd tot bedrijfspand voor betaaltechbedrijf Adyen. Vanaf begin oktober neemt Adyen het pand aan het Rokin in gebruik waarvan een deel van de begane grond wordt aangeboden als pop-up ruimte The Store, speciaal voor klanten van Adyen. Fabienne Chapot is de eerste gebruiker.

Terug naar de roots

Via interactieve installaties ervaar je in de expositie de wereld van Fabienne Chapot. Bezoekers ontdekken hoe het merk is ontstaan, maken kennis met de feestelijke limited edition capsulecollectie The Dream Collection en kunnen de vernieuwde tassen- en accessoireslijn The Originals kopen. Die heeft een knipoog naar de roots van Fabienne Chapot, die bekend werd met de tassen en portemonnees met hartjesprint. Speciaal voor deze pop-up experience is er FC XV to go merchandise ontwikkeld met de kleurrijke speciaal voor het vijftienjarige bestaan ontworpen Sweet 15-print. De pop-upstore en expositie FC XV expo wordt vandaag feestelijk geopend voor genodigden en is daarna tot 20 november te bezoeken.