TOP

Winkelclub 42hrsclub opent fysieke winkel

De besloten outlet webwinkel 42hrsclub opende vorige week een real life winkel in het outlet-centrum Rosada bij Roosendaal. Oprichter Jeroen Nas wil hiermee de herkenbaarheid van het merk vergroten.

Jeroen Nas opent een tijdelijke winkel in Roosendaal, maar wil elders meer tijdelijke en ook permanente filialen openen, zo meldt hij in een interview met Emerce.nl. “We noemen het een pop up-winkel, vandaar dat de winkel volgende maand al weer sluit. Wel hebben we concrete plannen voor meer dingen in brick om zo de herkenbaarheid van het merk te vergroten.”

Anders dan bij de onlinewinkel, waar een aanbieding maar 42 uur duurt, geldt de actie bij de pop-up store in Roosendaal zo lang de voorraad strekt. Deze hoge kortingen regelt 42hrsclub direct via de fabrikant, die van zijn voorraden af wil of via een ander kanaal wil verkopen.

Over de online winkel:
Bij de 42hrsclub winkel worden mode-artikelen tegen hoge kortingen aangeboden. Wie deze wil kopen, moet eerst lid worden van de community, zoals Nas deze liever noemt. In Nederland bestaan naast 42hrsclub ook Brandfield, Vente Exclusive en ShopVIP.