TOP

Website Fashiolista organiseert World Fashion Week Tour

De van oorsprong Nederlandse website Fashiolista.com wil modebloggers en -liefhebbers van over de hele wereld samenbrengen en organiseert daarom de World Fashion Week Tour.

Deze tour doet verschillende steden wereldwijd aan, waar de lokale bezoekers van de website worden uitgenodigd voor het evenement. Ook lokale bloggers en mensen die invloed hebben op het modebeeld, zullen verschijnen tijdens de evenementen.

 

Event

De World Fashion Week Tour trekt langs de steden Rio de Janeiro, Instanbul, New York en Londen en gaat onderdeel uitmaken van de Fashion Week in alle steden. Tijdens het evenement in New York op 13 februari, viert Fashiolista tevens de opening van hun kantoor in New York. De website wil met deze evenementen de online community ook in het echte leven bij elkaar brengen.

 

Fashiolista

Op de website Fashiolista.com kunnen bezoekers door middel van een ‘love’-knop aangeven welke van de getoonde kledingstukken zij mooi vinden. Ook heeft iedereen een eigen profiel, waar men foto’s van zichzelf plaatst. De website is beschikbaar in verschillende talen en er bestaat een iPhone-app voor veelgebruikers.