TOP

Waar is de collectie van Addy?

Addy van den Krommenacker is een hele collectie kwijt geweest. Twee koffers met jurken zijn zoek geraakt op de luchthaven van Sarajevo. Gelukkig zijn de koffers weer terecht.

Addy van den Krommenacker vloog naar Sarajevo om daar tijdens de fashion week zijn jurken te tonen. Toen de designer aankwam op het vliegveld van Sarajevo, lagen de koffers met de collectie niet op de bagageband. “Ze kunnen er eigenlijk weinig over zeggen”, zei Van den Krommenacker in RTL Boulevard. “En die organisatie hier is er natuurlijk niet erg blij mee.”

Door het verlies liep zijn show van donderdagavond gevaar, maar de ontwerper zou het nog erger vinden als de kleding helemaal niet meer boven water komt: “Het is een hele collectie. Dat zijn mijn kindertjes. Als de show niet lukt hoop ik in ieder geval dat ik het wel mee naar Nederland terug kan nemen.”

Update: de collectie is terecht! Addy twitter: Jaaaaaaasa, hoera ! Ze zijn op Sarajevo airport aangekomen, nu nog naar location, red ik dat met show ? Maar in ieder geval koffers terug!