TOP

Waalwear Kids opent online webshop

Nederland heeft er een nieuw kindermodewebwinkel bij: Land van Waal is de nieuwe webshop waar de Waalwear Kids-merken Jottum, Barbara Farber, Cakewalk, Dobber, Bad Boys, Bad Girls, Pointer, Jeep en Marybell verkrijgbaar zijn.

Voor de wintercollecties van de merken van Waalwear Kids kunnen consumenten nu ook in het Land van Waal terecht. Dat is het nieuwe online warenhuis waarin alle Waalwear Kids merken verkrijgbaar zijn.

De webwinkel brengt de collecties tot leven aan de hand van speelse animaties en een vrolijk deuntje. Je vindt er een breed en tegelijk diep assortiment. Je kunt er de kleding tot in detail bekijken en de producten worden uitgebreid omschreven. Ook is er gelet op gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Zo vind je de nieuw binnengekomen items op de homepage.

Shop Finder voor de kindermodespeciaalzaken

Via de Waalwer Kids shop finder komt ook de kindermodespeciaalzaak aan zijn trekken. Daar kan de klant alle verkooppunten vinden. Verder is er een de nieuwsbrief waarop klanten zich kunnen abonneren.

Klik hier als je ook benieuwd bent naar de minisite van Waalwear Kids. Daar vind je alle info over de merken Bad Boys, Bad Girls, Barbara Farber, Cakewalk, Dobber, Jeep, Jottum, Marybel en Pointer.