TOP

Twinkelbell breidt sieradencollectie uit

Het kindersieradenlabel Twinkelbell heeft een nieuwe lijn aan de collectie toegevoegd. Ladies Charm is bedoeld voor mama's én dochters.

Twinkelbell staat bekend om de kleurrijke kindersieraden onder het motto ‘all it takes, is faith and trust, and a little bit of pixie dust’. De nieuwe lijn Ladies Charm is gebaseerd op reacties van klanten. Moeders gaven bij het kopen van kindersieraden regelmatig te kennen dat ze samen met hun dochter een Twinkelbell sieraad willen dragen. De nieuwe lijn is gemaakt van zilverkleurige lange kettingen met grote hangers als cupcakes, strikken, kokeshi en verschillende dieren. Het is de basic uitstraling waardoor de Ladies Charm collectie geschikt is voor grote en kleine dames.

Vernieuwde webwinkel

Alle Twinkelbell sieraden zijn verkrijgbaar in de webwinkel die sinds juli een nieuwe lay-out heeft. Naast de Ladies Charm collectie biedt Twinkelbell kindersieraden, wenssieraden, hangers en speciale naamarmbandjes. Ook is er een ruim assortiment aan kralen, bedels en feestpakketten voor wie zelf aan de slag wil.