TOP

True Religion en Boys & Girls op kleine fabriek

Het Amerikaanse jeanslabel True Religion Boys & Girls en het Engelse eco T-shirtlabel Boys & Girls zijn op 4 en 5 juli voor het eerst te zien op kindervakbeurs kleine fabriek.

True Religion Boys & Girls
Met de kinderlijn van het Amerikaanse True Religion is er authentieke hippiechique op kleine fabriek te vinden. De collectie is sportief, casual, Amerikaans en heeft dezelfde uitstraling als die voor volwassenen. Jeans vormen de basis voor jongens- en meiden. Broeken, shorts, rokken en jurken worden gecombineerd met T-shirts, hoodies en sweaters in zachte, gewassen katoen. De kleuren zijn verwassen zoals vaal framboos, bleekgeel, vergrijsd blauw en dof oker; de prints uitgewerkt. De collectie is verkrijgbaar in maat 2 t/m 14 en richt zich op het hogere segment.

Boys&Girls
Gezien op Bubble London en nu op kleine fabriek: de eerste collectie van dit nieuwe, Engelse kinderkledingmerk heeft als thema ‘Out to Play’. De prints in de collectie voor 0-10 jarigen is geïnspireerd op het bruisende stadsleven. Zachte, hoogwaardige stoffen zijn ecologisch en in uitgesproken kleuren uitgevoerd. Boys&Girls wil het soort kleren maken dat kinderen zelf uit de kast pakken. .

Voor de complete lijst van deelnemers zie www.kleinefabriek.nl