TOP

Trend vrouwenmode zomer 2015: Analogue connection*

We willen samen zijn met andere mensen en met de natuur, schetst trendforecaster Christine Boland het thema Analogue connection. Dat betekent: echt contact hebben, de maaltijd delen, festivals bezoeken.

Trendforecaster Christine Boland: “Analoog genieten. Ambachtelijk eten bereiden, brood kneden, vergeten zaden, granen en noten proeven. Herontdekken wat de menselijke maat ook al weer was. De stijl die hierbij past, is luxe, maar nonchalant casual, een beetje landelijk, een beetje workwear & utility. Materialen zijn natuurlijk, zoals katoen, denim, linnen en veel geknoopte, gehaakte en gevlochten optieken. Ook het kleurbeeld is natuurlijk.” 

Tips voor bijverkoop

  • makkelijke schoenen, type espadrille
  • gevlochten sandalen en armbandjes
  • geknoopte tassen en manden
  • rugtassen
  • katoenen (vierkante sjaals) met ruiten en bloemen
  • bloemaccessoires
  • bloemensneakers

Foto’s: Fashionsnoops.com (Calvin Klein, Felipe Oliveira Baptista, Paul and Joe, Tommy Hilfiger)

Calvin Klein credit FashionsnoopscomFelipe Oliveira Baptista credit FashionsnoopscomPaul and Joe credit Fashionsnoopscom Tommy Hilfiger credit Fashionsnoopscom

Deze trend komt uit de vrouwenmodespecial zomer 2015 van Textilia, die is verschenen op 8 juli 2014. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vrouwenmodetrends door Christine Boland?  Abonneer je dan ook op de printeditie van Textilia.


Top trendwatchers als Christine Boland en Jan Agelink spreken op de Trenddag van Textilia

In één ochtend helemaal op de hoogte zijn van de trends voor seizoen herfst/winter 2015-2016? Bezoek dan op 3 november de Trenddag. Laat je informeren en prikkelen door bekende trendwatchers, waaronder Jonneke Heins (GFK), Christine Boland (algemene trends & vrouwenmode), Jan Agelink (jeans & sportfashion) en Bea de Roo (schoenenmode).

 inschrijven-icoon         info-icoon