TOP

Tip: wat te zien op Vogue Fashion’s Night Out?

Na genoeg belangstelling vorig jaar, wordt ook dit jaar weer de Vogue Fashion’s Night Out gehouden. Donderdag 5 september is de tweede Nederlandse editie van het wereldwijde initiatief. De P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, De Dam en Hobbemakade zijn van 18.00 tot 22.00 uur geopend om mode extra in beeld te brengen.

Nieuwe collecties, lekkere hapjes en goede muziek. Aanstaande donderdag komt alles bijeen. Met de uitnodiging uit het septembernummer van Vogue kun je gratis naar dit grote modeevenement. De Bijenkorf blijft zelfs speciaal tot elf uur open.

Daarnaast speelt Bijenkorf een grote rol op Vogue Fashion’s Night Out met veel dingen die je kunt doen, zien en kopen:

  • De laatste accessoiretrends zijn te vinden op de begane grond
  • Op de eerste etage is een speciale fashion show met kleding gekozen door Vogue styliste Saskia van Langevelde en visagie van M.A.C. Cosmetics
  • Nederlandse designers Claes Iversen, Bibi van der Velden, Maria Kooistra en Frans Molenaar staan door de Bijenkorf heen en laten je laten zien wat hen inspireert
  • Op de vijfde etage kun je in de Bijenkorf Kitchen interviews meemaken met Nederlandse mode-experts. Van onderwerpen als de toekomst van modemagazines tot de mannenmode in Nederland. In vier sessies komen uiteenlopende modeonderwerpen aan bod met onder andere Olcay Gulsen (SuperTrash), Remco de Nijs (G-Star) en Martien Mellema (Vogue). Daarnaast hangen er ook vijftien foto’s van grote experts met hun favoriete mode-item.
  • In plaats van alleen maar online aanbieden, is er speciaal voor deze avond een pop-up store van LaDress
  • Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres van Yves Saint Laurent is een lipstick, gloss en stain in een. Special voor VFNO is er een limited edition gemaakt met de Vogue-kleur Copper Fuchsia waarvan er maar honderdvijftig worden verkocht

Op de Hobbemastraat 2 opent Vogue een pop-up store voor een avond met boetiekjes, een Vogue-shop en een Vogue-café. Verder zijn er deze avond nog talloze andere dingen te beleven. Voor het aanbod kun je kijken op de site van Vogue.

In 2009 is Vogue Fashion Night Out voor het eerst gehouden in New York door Anna Wintour. Ondertussen is het uitgegroeid tot een wereldwijd initiatief om fashion te vieren en om de branche een boost te geven.