TOP

Grote namen in Amsterdamse Bijenkorf bij Vogue Fashion’s Night Out

Tijdens de derde editie van de Vogue Fashion’s Night Out – op donderdag 4 september - zijn er heel wat grote modenamen te zien in de Amsterdamse Bijenkorf.

Op donderdag 4 september wordt alweer de derde Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam gehouden. Dit maal met veel spraakmakende namen in de Bijenkorf. Er zijn in het gebouw ongeveer honderd activiteiten georganiseerd, verspreid over alle verdiepingen. Om 18.00 uur is de officiële opening door hoofdredacteur Karin Swerink bij de ingang aan de Damzijde van de Amsterdamse Bijenkorf.

Programma Bijenkorf
In de Bijenkorf staan heel wat grote namen. Lernert&Sander lanceren hun parfum Everyone, modeontwerper Antoine Peters staat er met zijn tweepersoonstrui waarin je je kan laten fotograferen en collega-ontwerper Mattijs van Bergen toont zijn nieuwste sieradencollectie. Ook bewerkt ontwerpster Ilja Visser op de tweede etage T-shirts terwijl dj Bella Hay (dochter van Golden Earring-zanger Barry Hay) achter de draaitafel staat. Daarnaast zijn ook onder andere schoenontwerper Jan Jansen, modeontwerpster Marga Weimans, alleskunner Victoria Koblenko en de hoofdredacteur van Esquire Arno Kantelberg aanwezig.