TOP

Tailor&Elbaz opent eerste winkel

Tailor&Elbaz opent in maart een brandstore in de bekende Stokstraat in Maastricht, waar veel modewinkels in het hogere segment gevestigd zijn. Het wordt de eerste winkel van het vrouwenmodemerk.

Tailor&Elbaz bestaat pas sinds de zomercollectie 2015, maar inmiddels wordt het merk al verkocht op 120 verkooppunten in Nederland. Vanaf de wintercollectie 2016/2017 zijn er ook verkooppunten in België, Luxemburg, Duitsland, Polen, Spanje, Zwitserland en Portugal. In 2016 hoopt het merk behalve in Maastricht ook winkels te openen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Antwerpen.

Tailor  Elbaz ss16 1Tailor  Elbaz ss16 3 

Tailor&Elbaz is het merk van Maria Tailor en Tamara Elbaz, die bekend werden door het televisieprogramma Modemeisjes met een missie. Zij lanceerden in 2013 het nieuwe Collection PRC met de Zantman Modegroep. Een jaar later kwam echter al een einde aan deze samenwerking, waarna de twee modemeisjes hun eigen modelabel Tailor & Elbaz lanceerden. De collectie is chic, glamourous en vrouwelijk. Het wordt veel verkocht naast merken als Nikkie, Josh V, Supertrash, Given, Labee-a-porter, Lofty Manner, LA Sisters en Glamorous.