TOP

Succesvol jaar voor The Cloakroom

Had personal shopperdienst The Cloakroom vorig jaar nog maar zes adviseurs in dienst, dit jaar is dat aantal al flink gestegen. En het einde is nog niet in zicht.

The Cloakroom, de personal shopdienst speciaal voor mannen, heeft momenteel 40 adviseurs in dienst. Volgens het Nederlandse bedrijf zouden hier dit jaar honderd bij moeten komen. Een flink verschil met een jaar geleden: toen waren er nog maar zes personal shoppers in dienst. Dit meldt Twinklemagazine.nl.

Omzet

Het Nederlandse bedrijf heeft een succesvol jaar achter de rug. Wat de concrete inkomsten zijn, dat wil The Cloakroom niet bekendmaken. Wel kunnen ze zeggen dat de omzet met meer dan 2300 procent is gegroeid.

Zes miljoen euro

Lars Tibben, woordvoerder van The Cloakroom, vertelt dat ze in het laatste kwartaal van 2014 voor zes miljoen euro aan kleding hebben verzonden. Wel kwam een groot deel van de kleding weer retour.

Uitbreiding

De dienst breidde zich in 2014 uit naar Denemarken, Zweden en België. Volgens Tibben staat in 2015 een verdere expansie op de planning, waaronder in Scandinavië.