TOP

Steps jurken TV-a-Porter Collection bijna uitverkocht

De zomerse items van Steps lopen als een trein. Met name twee jurkjes uit de TV- a- Porter Collection die zo goed als uitverkocht zijn. De jurkjes waren nog niet in de Net 5 serie Verborgen Gebreken te zien, maar al wel bekend bij de consument door de promotiefoto.

De TV- a- Porter- Collection by Steps is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe dramaserie Verborgen Gebreken over vijf jonge makelaars (500.000 kijkers). Elke maandagavond dragen de actrices kleding van Steps, die de klant daarna ook zelf kan aanschaffen in de damesmodezaak.

De blauw/wit geruite strapless jurk en de groene gedessineerde jurk die actrices Maryam Hassouni en Ricky Koole dragen op de promotiefoto zijn bijna allemaal verkocht, zelfs voordat de items in de serie te zien waren. Dit laat Steps via een persbericht weten. Na elke aflevering blijken enkele items populair bij de consument, zoals het cognackleurige leren jasje dat Puck in de serie draagt.

De TV-a-Porter- Collection bestaat naast verschillende kleurrijke jurken en tunieken ook uit vrouwelijke en zakelijke outfits. Daarmee wil Steps laten zien dat een outfit voor kantoor niet saai hoeft te zijn.