TOP

Sjaak Gilsing Fashion wordt landelijk agent van Casamoda en Venti

Na twaalf jaar agent te zijn geweest voor de Duitse mannenmodemerken Casamoda en Venti voor Noord-Nederland, neemt Sjaak Gilsing Fashion met ingang van 1 juli aanstaande het landelijke agentschap op zich. Op die dag viert de modeonderneming ook zijn 20-jarig bestaan.

De uitbreiding van het agentuur is niet de enige verandering voor het bedrijf. Er staat ook een verhuizing naar het Cube Fashion Centre in Almere op de planning met een grotere showroom waarin klanten ook de shop-in-shop-opstelling van Casamoda kunnen bekijken, zo schrijft het bedrijf in een persbericht.

Aanvullen

Behalve Casamoda en Venti voert Sjaak Gilsing Fashion ook de merken Redpoint en Club of Comfort. Merken die elkaar volgens Gilsing goed aanvullen, mede vanwege de wisselende uitlevermomenten. “Sommige merken brengen twee collecties per jaar uit, zoals Club of Comfort en Redpoint. Venti brengt jaarlijks vier collecties uit en Casamoda zelfs maandelijks. Dat betekent voor retailers met een multibrandstore dat er constant nieuwe producten binnenkomen.”

Detaillistenfamilie

Sjaak Gilsing komt uit een detaillistenfamilie. Hij volgde de opleiding aan de Hogere Textielschool in Enschede en ging aan de slag bij een modeagentuur. In 2001 nam hij het agentschap van een aantal modemerken over, nu dus 20 jaar geleden. “Mijn hart ligt bij de detaillist”, besluit hij. “Ik verdiep me in de klant, zijn winkel én zijn klanten. Want hoe beter we elkaar kennen, hoe beter ik kan adviseren. En hoe meer successen we samen kunnen behalen.”

Beeld: Casamoda via Sjaak Gilsing Fashion