TOP

Zo ziet de tweede showroom van Lexson eruit

Distributeur Lexson heeft in Breda een nieuwe showroom geopend. Het gaat om een tweede locatie, op steenworp afstand van de showroom aan de Haagweg.

Foto’s: Lexson

Lexson breidt uit met een tweede showroom. In het 500 vierkante meter grote pand hangen de merken Garment Project, J Lindeberg, Law of the Sea, Minimum, Peak Performance en Tiger of Sweden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Lexson was al enige tijd op zoek naar extra ruimte in de buurt van de showroom aan de Haagweg wegens een forse uitbreiding van het merkenpakket en snelgroeiende eigen labels. Het pand waar de tweede showroom in is gevestigd, is volledig gerenoveerd. [Tekst gaat door onder de foto’s.]

Loft

De ruimte ademt de sfeer van een New Yorkse loft, aldus Lexson, met veel lichtinval door de grote ramen, behoud van originele onderdelen en toevoeging van eyecatchers zoals een zwart visgraatdak, de enorme roze stalen pui en eikenhouten keuken. Daarnaast zijn er duurzame elementen in het ontwerp geïntegreerd. Zo is de showroom volledig geïsoleerd, ligt het platte dak vol met zonnepanelen en komt er aan het verwarmen of verkoelen van de ruimte geen gas te pas.