TOP

Shopgids.nl lanceert iPhone applicatie

Loop je in de stad, maar kun je die jeans, top of jurk waar je naar op zoek bent niet vinden? Met één druk op de knop vindt de nieuwe iPhone app van Shopgids.nl de winkel waar je het kledingstuk kunt kopen en stippelt de tool een handige looproute voor je uit.

Jorrit Kuipers, commercieel directeur van moederbedrijf EEN Media, vertelt over de applicatie: “Shopgids.nl is de eerste Nederlandse applicatie waarmee mensen eenvoudig een digitale shopgids kunnen maken en winkels kunnen zoeken. Ook krijgen shoppers toegang tot leuke kortingsbonnen. Voor retailers is dit een ideaal platform om zowel store traffic als conversie te verhogen.”

Persoonlijke shopgids
De Shopgids app vindt winkels, merken en specifieke kledingstukken binnen een straal van 500 meter tot 10 kilometer. Van de 7.000 retailers die aangesloten zijn bij Shopgids krijgen potentiële klanten naast winkelinformatie ook meteen toegang tot speciale aanbiedingen en kortingsbonnen. Verder kunnen iPhone-gebruikers in hun persoonlijke shopgids een shoproute uitstippelen langs hun favoriete winkels.

Reviews
Op korte termijn gaat Shopgids de applicatie uitbreiden met wekelijkse shoprecensies en tips van een bekende Nederlandse styliste en de mogelijkheid om reviews over winkels te plaatsen. Ook komt er een push alert die gebruikers van de Shopgids app op de hoogte houdt van nieuwe kortingen. Op dit moment is EEN Media in het gesprek met een aantal retailers die als partner aangesloten worden binnen de applicatie.

De Shopgids.nl iPhone app is gratis te downloaden via de iTunes store.