TOP

Sepehr Maghsoudi brengt ode aan Maxima tijdens Arnhem Fashion Week

Ontwerper Sepehr Maghsoudi zal aan het eind van zijn show tijdens de Fashioncheque Arnhem Fashion Week een ode brengen aan Maxima. Dit maakte Christian Houkes, initiatiefnemer van de modeweek, woensdag bekend. Daarnaast presenteerde de organisatie het officiële programma.

  Naast shows van jonge en gevestigde ontwerpers wil de organisatie van Arnhem Fashion Week ieder jaar een ode uitbrengen aan een mode-icoon. “Wij hebben dit jaar Sepehr Maghsoudi gevraagd een ode te brengen aan Maxima omdat wij vinden dat ze mode naar een hoger niveau tilt”, laat initiatiefnemer Christian Houkes aan Textilia weten. “Aan het einde van de show van Maghsoudi zal geen bruid, maar een speciale creatie voor Maxima te zien zijn.”

Opening
De show van de ex-Project Catwalk deelnemer vindt zondag 3 april plaats. Een dag eerder openen ontwerpers Mina Ibrahim en Tamana Azizi, met hun modelabel AriAn, het officiële programma van de Arnhemse modeweek. Op de dag van de opening zal ook ontwerper Addy van den Krommenacker de Dutch Designer of the Year Award in ontvangst nemen.

Programma
De eerste editie van de Arnhem Mode Week vindt plaats van 2 tot en met 8 april in Villa Sonsbeek in de Gelderse Hoofdstad. De shows starten iedere dag rond 19.30. Het besloten programma ziet er alsvolgt uit:

Zaterdag 2 april: show van de ontwerpers van AriAn en een show van couturier Sheguang Hu.
Zondag 3 april: Shows van Sepehr Maghsoudi en Mimi Lee Londen. In het voorprogramma presenteert hoofdsponsor Superstar de zomercollectie voor 2011.
Maandag 4 april: Show van schoenontwerpster Hester Vlamings en ontwerpster Daphne Desseaux.
Dinsdag 5 april: Show van ontwerper Janice (bekend van RTL-programma Project Catwalk).
Woensdag 6 april: Soul Arnhem showt het duurzame modemerk B-FRNK.
Donderdag 7 april: show van ontwerpster Laura Blagogee.
Vrijdag 8 april: Fashioncheque Arnhem Fashionweek wordt afgesloten met Devi Design by Jordy de Vries.

Meer informatie: Fashionmuseum.nl