TOP

Sandwich op Amsterdam Fashion Week

De Veldhovengroup heeft aangekondigd dat hun label Sandwich zondag 18 juli om 13.00 uur voor de allereerste keer deel zal nemen aan de Amsterdam International Fashion Week (AIFW).

Sandwich, dat 28 jaar geleden werd opgezet, presenteert op de Fashion Week een salon-show van de zomercollectie 2011 in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam.

“Het gaat om een evenement dat wij vaker hebben georganiseerd voor onze klanten, maar het is de allereerste keer dat wij meelopen bij de AIFW“, meldt Tania Bongers, Internationaal PR manager bij de Veldhovengroup in een persbericht. “Het wordt een spectaculaire show waarbij Sandwich goed tot haar recht komt.”

Sandwich Spring 2011
De Spring 2011 collectie van Sandwich heeft verschillende thema’s zoals ‘Ocean breeze’, ‘Raw chic’ en ‘Contradictions’. Dit is terug te zien in broeken in verschillende silhouetten; van worker pants tot low crotch trousers en treggings, op de broek geïnspireerde leggings van geweven materiaal. Maar het betekent ook de rentree van de blouse in een verscheidenheid aan materialen en stijlen en veel mooie jassen waaronder het motorjack, afgewisseld met de parka en trench coat.