TOP

Rucanor: Jeffrey Wammes is de perfecte ambassadeur

Sportmerk Rucanor wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en inspireren. Een samenwerkingsovereenkomst tussen de Nederlandse turner Jeffrey Wammes en Rucanor die loopt tot na de Spelen in 2012 zou hieraan moeten bijdragen.

Turntalent Jeffrey Wammes zal, naast de gebruikelijke promotie, ook optreden als ambassadeur tijdens evenementen die Rucanor organiseert met consumenten en de sportvakhandel. Martijn Nelissen, CEO van Rucanor: “Jeffrey past perfect bij Rucanor. Ik vergelijk hem gerust met onze ambassadeur Nicolien Sauerbreij. Jeffrey is een gezellige vent, enthousiast en authentiek. En hij is in staat om bijzondere prestaties neer te zetten.”

Doelgericht

Het belangrijkste doel van Jeffrey Wammes is kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Hij is, naar eigen zeggen, lekker bezig. Zo won hij bij de laatste wereldbekerwedstrijden in Moskou brons op het onderdeel vloer en is hij goed op weg naar het eerstvolgende grote evenement, de 42e editie van het WK turnen in Rotterdam, dat wordt georganiseerd van 16 tot en met 24 oktober 2010. “Jeffrey zal de komende tijd veel in beeld gaan komen”, aldus Nelissen. “En dan niet alleen tijdens wedstrijden, vooral ook als ambassadeur van Rucanor. Het gaat dan om evenementen die sport in de breedste zin van het woord promoten.”

Sponsorbeleid

Volgens Nelissen wil Rucanor daarmee aangeven dat het merk staat voor sportplezier en beleving voor iedereen. “Natuurlijk, we zijn een commercieel bedrijf en onze missie om mensen zoveel mogelijk in beweging te krijgen heeft daar uiteraard mee te maken. Sport is echter ook een steeds belangrijker bindmiddel in de maatschappij. Daar leveren wij graag een bijdrage aan, zoals wij dat ook doen met onze actie voor 200 amateursporters. Als sportende mensen anderen kunnen inspireren, komen we allemaal een stap verder.”

Het Nederlandse merk Rucanor is op dit moment een uitgebreide functionele sportcollectie aan het ontwikkelen voor fitness, running en tennis. De nieuwe street fashion schoenencollectie met de bekende ‘stars en stripes’ is verkrijgbaar bij de schoenenwinkels.