TOP

Rob Schilder ceo G-Star Raw, co-ceo Patrick Kraaijeveld vertrekt

G-Star Raw heeft Rob Schilder benoemd als ceo van de onderneming. Eind 2016 werd Schilder co-ceo met Patrick Kraaijeveld, die na 25 jaar bij het denimmerk vertrekt.

Sinds november 2016 bekleedden Rob Schilder en Patrick Kraaijeveld de dubbele directiefunctie bij G-Star Raw. Op dat moment was het intern bij de onderneming al duidelijk dat het co-ceo-model van tijdelijke aard zou zijn. Om de strategie van het merk, met een sterke focus op retail, verder te realiseren kiest het nu weer voor één ceo. Dit laat het bedrijf weten in een statement.

Tijdelijke oplossing

In het persbericht verklaart oprichter Jos van Tilburg: “Het co-ceo-model was een tijdelijke oplossing om de organisatie klaar te maken voor een retailgerichte toekomst. Dit is gelukt en na een jaar zijn we klaar om de aanstelling van één ceo, Rob Schilder, bekend te maken.  

Patrick Kraaijeveld

Voormalig co-ceo Patrick Kraaijeveld verlaat G-Star na 25 jaar. ‘Patrick heeft meer dan wie dan ook bijgedragen aan het succes van G-Star in de afgelopen 25 jaar’, stelt het bedrijf in het statement. ‘Gedurende deze jaren heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons merk. Tijdens zijn carrière bij G-Star, van salesmanager tot co-ceo, heeft Patrick’s optimisme, energie en expertise bijgedragen tot het succes van het bedrijf.’