TOP

Protheselingerielabel genomineerd voor Marie Claire Starters Award

Het protheselingerielabel Fair Roundings is genomineerd voor de Marie Claire Starters Award, een prijs die wordt uitgereikt aan een jonge vrouw met het beste businessplan.

Fair Roundings produceert protheselingerie die volgens eigenaresse Inge van Kessel comfortabel, maar ook stijlvol is. “Fair Roundings brengt praktische én mooie protheselingeriesetjes op de markt – waarbij er is geluisterd naar de wensen van borstkankerpatiënten.”

Genomineerden
Naast Inge van Kessel (27) maken nog twee vrouwen kans op deze prijs. Ingrid Sloots (31) werd genomineerd voor haar online schoonheidsplatform Beautybookers en Milou Turpijn dingt mee naar de prijs met Eatground, een community voor jonge single professionals.

Jury
Een jury beoordeelt de businessplannen op verschillende kenmerken. Originaliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen van de bedenker spelen eveneens een belangrijke rol. De jury bestaat uit Agnès Cromback, president Tiffany & Co Frankrijk & Benelux, Jorien Wijker, creatief directeur Summum Woman, Sanne Visser, uitgever Glossy’s Sanoma Media, Eva Hukshorn, partner bij EFactor en Martin Hegeman, divisie directeur Mercedes-Benz. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriet, via de website van Marie Claire.

Prijzen
De drie vrouwelijke genomineerden maken kans op een startkapitaal van vijfduizend euro, een jaar lang rijden in een Smart, een advertentiecampagne in Marie Claire, een masterclass ondernemen en een jaar lang schoenen van Clarks. In de week van 12 september wijst Marie Claire de winnaar aan.