TOP

Protest opent nieuw Frans hoofdkwartier

Protest Boardwear heeft het nieuwe Franse hoofdkwartier in Capbreton geopend. Het is de tweede vestiging van Protest in het buitenland. In 2009 werd al een vestiging in Groot-Brittannië geopend.

Na de benoeming van Jean Cougny tot hoofd van de nieuwe dochteronderneming benadrukt de opening van dit kantoor en showroom het beleid van Protest om de ontwikkeling van het merk op de Franse markt te begeleiden. De nieuwe Franse dochteronderneming zal voortaan alle verrichtingen van Protest op de Franse markt voor haar rekening nemen. De showroom in Annecy, die aanvankelijk bestemd was voor wintersport, wordt gebruikt om de voorjaars- en zomercollectie 2011 aan klanten in de regio Rhône-Alpes te presenteren.

 

Jean Cougny (44) is verantwoordelijk voor het formuleren en invoeren van het nieuwe sales- en marketingbeleid van Protest. Zijn taak is om van Protest een grote speler te maken, de groei te versnellen en de naamsbekendheid te vergroten. Jean Cougny volgde een opleiding op het gebied van markering en sales en heeft ruime ervaring op het gebied van extreme sporten. Hij werkte achtereenvolgens voor Neil Pryde, F2, Mistral, North Sails, Quiksilver en O’Neill.