TOP

Polarpersonaltrainer.com nu Mac-compatibel

Polarpersonaltraimer.com is nu volledig Mac-compatibel. De nieuwe WebSync software applicatie maakt het voor Mac-gebruikers mogelijk om trainingsgegevens van hun Polar trainingscomputer direct naar de webservice polarpersonaltrainer.com over te dragen.

De Polar trainingscomputers waarmee Mac-gebruikers kunnen trainen, zijn de FT80, FT60, FT40, FT7, FA20, RS300X (FlowLink®) en CS500 (DataLink). Door de nieuwe software is het mogelijk om zowel vanaf Mac als PC direct de trainingsgegevens over te dragen naar de webservice polarpersonaltrainer.com. Hier is het mogelijk om eigen trainingsprogramma’s te maken, trainingsgegevens te uploaden naar een online trainingsdagboek en je vooruitgang te volgen. Bovendien heb je toegang tot de Polar Community om ervaringen te delen, maar ook om tips en advies te geven aan medesporters.

 

Eenvoud

Sander Werring, managing director van Polar Electro Nederland bv, is content met de uitbreiding: “Wij zijn er trots op het steeds groter wordende aantal Polar en Mac-gebruikers te helpen het maximale uit hun trainingscomputers te halen. Mac-gebruikers zullen zich direct aangesproken voelen door de eenvoud en het intuïtieve gebruik van de Polar Flowlink of DataLink. Dit geeft de Mac-gebruiker de ultieme kwaliteitservaring op het gebied van voorbereiding en analyse van een training met Polar.”