TOP

Piet Zoomers vergroot webshop en wil kinderkledingconcept

Bas Zoomers en Richard van Roon van modeketen Piet Zoomers willen het fundament de volgende generatie klanten aan zich te binden. Daarom wordt de stap naar online gezet. Ook kinderkleding staat op het plan.

Sinds hun aantreden in 2004 hebben Richard van Roon en Bas Zoomers het idee dat het allemaal nog mooier kan. Piet Zoomers denkt dan ook aan lingerie of kinderkleding als aanvulling op het concept.

Piet Zoomers kleedt nu bijvoorbeeld al de cast van de populaire tv-serie Het huis Anubis. Omdat de modemall in Wilp geen plaats biedt, zijn beide heren druk met het zoeken naar nieuwe locaties. Er zijn meerdere opties, ook in de westelijke regio. Een nieuwe naam voor dit nieuwe kinderkledingconcept willen de heren nog niet wereldkundig maken.

De webshop gaat deze zomer online, waarop nagenoeg de complete collectie van Piet Zoomers te zien zal zijn. Internet moet ons tiende filiaal worden, zegt directeur Bas Zoomers over de omzetverwachting tegen Elsevier Retail.

Piet Zoomers online 

Met de geplande webshop, die nu nog alleen voor vaste klanten open staat, streeft Piet Zoomers vanaf deze zomer naar een community van 16,5 miljoen modevrienden, die laten weten wat ze van de collectie vinden of waarin ze zich prettig voelen. Van Roon: “In de nieuwe webwinkel willen we zo veel mogelijk van de gehele collectie aanbieden, zodat klanten alleen nog voor een maatpak naar de winkel hoeven te komen.”

Bron: Elsevier Retail