TOP

Piet Zoomers organiseert streekmarkt

Piet Zoomers organiseert sinds afgelopen zaterdag om de week een streekmarkt bij de ModeMall in Wilp. Het initiatief gaat door tot 6 oktober en wordt gehouden om meer klanten te trekken in een moeilijke economische tijd.

Eigenaar Bas Zoomers en zakenpartner Richard van Roon willen meer mensen trekken door het organiseren van een streekmarkt. Afgelopen zaterdag was de aftrap en komende drie zaterdagen staan er weer allemaal kraampjes voor de ModeMall met niet alleen mode maar ook accessoires, interieur, verzorgingsproducten, vintage, streekproducten (zoals de lokale kaasboer) en meer. “We willen shoppen leuker en aantrekkelijker maken”, vertelt Van Roon aan Textilia.

Aanrader
“De reacties op de streekmarkt van afgelopen zaterdag waren positief, ondanks dat het de hele dag regende”, vertelt Van Roon. Hij raadt andere winkeliers aan om hetzelfde te doen als ze genoeg ruimte bezitten. “Bij onze ModeMall hebben we genoeg plek om de kraampjes kwijt te kunnen. Een andere groep mensen wordt door deze actie aangetrokken, ook al komen ze niet per se voor de kleding.” De twee eigenaren kwamen op het idee door de kleine buitenlandse marktjes die het altijd goed doen bij Nederlanders. “Mensen krijgen er een goed gevoel bij. We willen de aspecten fun en beleving bij het shoppen betrekken.”

Komende weken
Komende drie zaterdagen zijn er bij de ModeMall kraampjes te vinden van verschillende merken. Een paar hebben ook speciale acties. Zo trakteert Dept de klant op een ijsje, maak je bij Esprit kans op een gratis outfit, geeft Geisha je amuses en prosecco en maakt G-star jouw costumized broek voor € 199,95. De streekmarkt wordt afgesloten op zondag 6 oktober met nog meer aanbiedingen en goodiebags van verschillende merken.