TOP

Piet Kerkhof verder als Piet

Winkelformule Piet Kerkhof is door de restyling gehaald en opent deze week een eerste winkel in Leiderdorp onder de nieuwe naam 'Piet'.

Yvonne van Dormael begon in oktober 2011 als algemeen directeur bij Piet Kerkhof met de opdracht het bedrijf nieuw leven in te blazen. “Ik kwam tot de conclusie dat de retailformule totaal vernieuwd moest worden”, aldus Van Dormael in een persverklaring.

Niet alleen de inrichting en de collectie werden aangepakt, maar ook de naam moest anders. “We wilden een naam die onze afkomst niet verloochend, maar de winkels wel een duidelijker en eigentijds imago bezorgd. Vandaar Piet.”

Naast schoenen en kleding, verkoopt Piet ook sport- en outdoorartikelen in de shop-in-shop van Perry op de eerste etage van de winkel aan de Baanderij in Leiderdorp. De webshop kon natuurlijk niet achterblijven en is ook volledig vernieuwd.

Architectenbureau Concern uit Amsterdam ontwierp de inrichting, inclusief al het meubilair. Van Dormael: “Het interieurconcept is zo bedacht, dat we bij verbouwing van onze vestigingen bestaand meubilair en andere materialen zoveel mogelijk kunnen hergebruiken.”

De nieuwe winkel, gevestigd in een voormalige kabelfabriek, opent op vrijdag 10 augustus de deuren.