TOP

Men’s fashion Fair: rood, groen en blauw

Kleur speelt de hoofdrol zomer 2013, dat is duidelijk. Ook op de Men's Fashion Fair in het World Fashion Centre was er vorige week donderdag 2 augustus een flink aanbod in blauw- groen en roodtinten.

Op de laatste mannenmodebeurs van dit zomerseizoen wordt nogmaals onderstreept hoe belangrijk kleur is zomer 2013. Alle merken op deze beurs van mannenmodegroep Forum Group brengen felle tinten in de collectie. Een breed scala aan pastelkleuren is er te vinden bij Boston Brothers, dat na vijf jaar weer terug op de Nederlandse markt is (lees op Textilia.nl binnenkort meer over de plannen). Shirts en polo’s zijn er in lavendelblauw, mintgroen en zacht roze bij zowel het shirtmerk Culture en het nieuwe merk Men of All Nations, dat net als Boston Brothers uit de koker van Fashionworks komt.

Bezoekers
Over de bezoekersaantallen van de Men’s Fashion Fair zegt directeur van Forum Group, Hans Gaillard: “Wij waren bang dat de beurs minder zou worden bezocht omdat de bezoekersaantallen van de Modefabriek lager waren. Uiteindelijk kwam het bij ons pas laat op gang en lag het aantal bezoekers toch hoger dan vorig jaar.”

 

Bekijk de foto’s van de collecties en nieuwe merken hiernaast.