TOP

Opening Garcia Store Maastricht

Op zaterdag 12 maart opent Garcia Jeans haar eerste kledingwinkel in Maastricht. Het Nederlandse jeansmerk geeft bij de opening meerdere prijzen en fikse kortingen weg.

Onder de titel ‘How hot are you?’ organiseert Garcia Jeans tijdens de opening van de kledingwinkel in Maastricht een Pepper Eating Contest. De eerste 50 bezoekers die het aandurven een hete peper te eten, winnen een prijs. Daarnaast krijgen bezoekers 20% korting op de gehele collectie en 50% korting op een tweede jeans.

Van Maastricht tot Taiwan
Garcia is een Nederlands kledingmerk met Mediterrane roots en wordt via eigen winkels, shop-in-shops, outletwinkels en onafhankelijke winkeliers binnen Europa verkocht. Met de collecties richt het jeansmerk zich vooral op mannen en vrouwen van 20-40 jaar. Daarnaast heeft Garcia ook collecties voor jongens en meiden tussen 8 en 16 jaar. De winkel op Kleine Staat 7 in Maastricht zal alleen de collectie voor volwassenen gaan verkopen.

Deze maand opent Garcia ook kledingwinkels in Zwolle en het Duitse Neuss. Ook staat een Garcia Store in Taiwan op de planning.

Zie hiernaast beeld van de nieuwe kledingwinkel.