TOP

Nelleke Mulder in race voor de titel Zakenvrouw van het Noorden 2009

Nelleke Mulder is één van de drie genomineerd voor de verkiezing 'Zakenvrouw van het Noorden 2009'. Mulder is geen onbekende bij Textilia. Ze schrijft regelmatig expertlogs op onze site op het gebied van image en styling.

De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden 2009′ is onderdeel van het Women in Businessevent dat op dinsdag 13 oktober in het Martiniplaza in Groningen plaatsvindt. Nelleke Mulder, van Nelleke Mulder Image & Styling uit Sneek, gaat op deze avond de strijd aan met Femke Spiering van de ZorgZaak/Carebusiness uit Hoogeveen en Xandra Groenewold van Pro-Time uit Groningen. De potentiële winnares moet volgens de jury een vrouw met lef zijn en anderen inspireren omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt. Samen met het publiek zal de jury uiteindelijk een winnaar kiezen.

Over Nelleke Mulder
Nelleke Mulder (51) is oprichter en eigenaar van het bureau voor uiterlijke presentatie Nelleke Mulder Image & Styling. Nelleke begon in 1998 aan huis waar ze vrouwen en mannen voorzag van kleur- en kledingstijladviezen. Het bedrijf telt ondertussen 10 personeelsleden, ze beschikt over professionele studio’s gericht vanwaar ze particulieren en bedrijven van adviezen kan voorzien. Nelleke doet wat zij het leukste vind. Zij houdt van vrijheid, creativiteit, kansen zien, deze uitwerken en vermarkten.

Lees Nelleke Mulders expertlogs op onze site.