TOP

Startpagina Shoptopia bundelt 20 webwinkels met kinderkleding

Twintig kindermodewebwinkels hebben de handen ineengeslagen en samen een overzichtelijke startpagina ontworpen. Bij Shoptopia vind je ondermeer Vingino en Jottum.

De meeste webwinkels van de kinderkleding startpagina Shoptopia zijn al jaren actief op internet. “We vinden kwaliteit, service en persoonlijke aandacht bij het kopen van kinderkleding erg belangrijk”, vertelt Marieke van Amersfoort, eigenares van Habbekrats Outlet en Habbekrats 2eHands. “Daarom is Shoptopia niet alleen een startpagina. Er wordt ook veel gedaan om de bezoekers regelmatig naar de site te trekken. Maandelijks is er een prijsvraag. Ook brengen we regelmatig een van onze winkels onder de aandacht. Verder is er een babyservice: klanten die een geboortekaartje sturen, ontvangen een babycadeaupakket met informatie, folders, kortingsbonnen en een cadeautje.”

Deelnemers van Shoptopia zijn: Koekeloere Online, Het kleine kledinghuisje, Kleding4Kids, ‘t Kinderkledingrek, Janet4kids, Habbekrats Kinderkleding, Engeltje&Bengeltje, Kleine-mode, BenIkHip.nl, Ilewap, Aankleedpopje Kinderkleding, Tutti for Kids, YourKids, De Paradijsvogel, Tante Trees, Thilique’s, Tijgertje, Max & Bibi, Mazzeltjes en Roos & Tijn.

De gevoerde merken zijn ondermeer Jottum, Cakewalk, Eager BeaverImps & Elfs, Kidz-Art, Me too, Mexx, Mim-Pi, Name it, Noppies, Oilily, Ragazzi, Retour, Riverwoods en Vingino.