TOP

Moose Agency voegt twee nieuwe labels toe

Yvonne van Daal van Moose Agency heeft twee nieuwe labels toegevoegd aan haar agentschap. Het gaat om Minymo uit Denemarken en Ebbe Kids uit Zweden.

Ebbe Kids
De collectie van het Zweedse Ebbe kids kenmerkt zich door een eenvoudig maar stijlvol handschrift. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een A-lijn jurkje of een slimfit fivepocket in verschillende kleuren. Het label heeft twee collecties per seizoen: een basiccollectie die het hele jaar te bestellen is en een fashion collectie die in het seizoen besteld wordt.

Minymo
Het Deense Minymo heeft drie verschillende lijnen: een newborn collectie, een baby collectie en een collectie met de maten 92-152. Vanaf 16 december zijn alle collecties volledig binnen en op 13 en 14 januari heeft Minymo een stand op de Kleine Fabriek.

Fun en fantasie
Moose Agency heeft verschillende merken in het portfolio. Naast Ebbe Kids en Minymo zijn dat Ej Sikke Lei, Fred’s World en accessoirelabel Sebra. Bindende factor is kleur, fun en fantasierijk. Yvonne van Daal vindt het belangrijk dat een kind kind mag zijn. De stijl is overwegend Scandinavisch wat niet wil zeggen dat er ook wel labels van andere landen bij zouden passen.

Info: Moose Agency, 040-2511188