TOP

Dirkje en DJ Dutchjeans op Kleine Fabriek en Holiday Inn beurs

Dit jaar worden Dirkje en DJ Dutchjeans voor het eerst gepresenteerd op de Kleine Fabriek in Amsterdam. Het gaat om de nieuwe wintercollectie voor 2013/2014. Daarnaast is er, zoals elk jaar, de Holiday Inn beurs waar de collecties bekeken en besteld kunnen worden.

Dirkje en DJ Dutchjeans zien de deelname aan Kleine Fabriek als de kans zich te presenteren aan de Nederlandse inkopers en op die manier het Nederlandse klantenbestand uit te breiden.

De Dirkje babywearcollectie bestaat uit een groot aantal newborn sets en stoere losse babykleding vanaf maat 50 tot 116. De collectie is uitgebreid met sokjes, maillots en er zijn een groot aantal pyjama’s in het assortiment opgenomen.
De DJ Dutchjeans collectie is een stoere, betaalbare collectie waar de laatste trends in tegenkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot aantal gekleurde jeans. Ook de regular fits, smalle modellen en baggy jeans ontbreken niet.

Holiday Inn beurs
Dirkje en DJ Dutchjeans zijn ook weer te zien op de Holiday Inn beurs die wordt georganiseerd door Van Gennip Textiles, leverancier van beide merken. Wouter de Vries: “We hebben veel afspraken met vaste klanten die het fijn vinden om hun inkoopmoment bij ons te combineren met een bezoek aan de Kleine Fabriek.”

Naast Dirkje en DJ Dutchjeans zullen ook Lentiggini Swimwear, Ziezoo kinderkleding, La petite Couronne en Beeren Bodywear gepresenteerd worden op de Holiday Inn beurs. Deze vindt plaats in het Holiday Inn hotel in Amsterdam, op loopafstand van de Kleine Fabriek. De beurzen vinden tegelijk met elkaar plaats. Namelijk op 13 en 14 januari. De holiday Inn beurs is geopend van 9:00 tot 17:00 en de toegang is gratis.