TOP

Moderetailer Zinzane opent eerste Europese winkel in Nederland

De Braziliaanse fast fashion-retailer Zinzane verkent de mogelijkheden voor expansie in Europa en heeft deze maand als try-out een winkel geopend in de Kalverstraat in Amsterdam. Op Instagram presenteert de retailer de nieuwe Amsterdamse winkel als een pop-up store.

De eerste Europese winkel van Zinzane is te vinden in de voormalige Denim & Supply winkel van Ralph Lauren in de Kalverstraat. De retailer heeft daar meer dan 200 vierkante meter tot zijn beschikking, verdeeld over drie verdiepingen.

Test 

Het fast fashionmerk heeft in het thuisland bijna honderd winkels en wil nu inzetten op expansie. Het nieuwe filiaal in Amsterdam geldt als test voor expansie in Europa. De webshop heeft nog geen Engelse versie en verzendt nog niet naar Europa.

Betaalbaar 

Zinzane is een Braziliaans concept dat vijftien jaar geleden begon als vrouwenmoderetailer. Handelsmerk zijn de kleurige jurken met prints, met prijzen in het betaalbare segment. Van €5,- voor een basic hemdje tot €100 voor een uitgewerkte jurk. Inmiddels zijn er ook een mannen- en een kinderkledinglijn.

Foto’s: Instagram @zinzaneeurope