TOP

‘Men At Work kampt met financiele problemen’

Volgens verschillende bronnen zit Men At Work in de financiele problemen. Dat meldt Retailnews. Men At Work zegt later met een reactie te willen komen.

Het modebedrijf Men At Work zou de samenwerking met verschillende partners, waaronder merken, hebben stopgezet. Ook meldt een bron rond de modeformule dat een onbekend aantal medewerkers wordt ontslagen en dat ‘het niet zo liep als verwacht’. De bron zegt nog niks te weten van een faillissementsaanvraag, al verwacht hij dat die onvermijdelijk is.

Een andere bron zegt dat een faillissementsaanvraag er aan zit te komen, maar dat wordt volgens Retailnews vanuit een van de vestigingen ontkend. De klantenservice van de modeketen laat weten niks te mogen zeggen, maar dat ‘de winkels gewoon open blijven’. Ook de webwinkel van Men At Work is nog geopend, al is daar inmiddels alles in de uitverkoop.

[update]

Zowel eigenaar Marcel van Gelderen als directeur Annemarie Uleman laten aan Textilia weten niet te willen reageren op de huidige status van het bedrijf. Het voormalige pr-bureau van Men At Work laat weten dat de onderneming waarschijnlijk volgende week met een officieel statement komt. 

Gekocht voor een euro

Men At Work werd in september 2017 door oprichter Marcel van Gelderen – opmerkelijk genoeg – voor 1 euro overgenomen. Marcel van Gelderen was al bij Men At Work betrokken als minderheidsaandeelhouder.

Men At Work-ceo Annemarie Uleman liet in september 2017in een korte reactie aan Textilia weten dat de onderneming door de overname ‘versnelde stappen in de strategie neemt’. De formule heeft de ambitie om dé multibrandretailer voor de millennial-klant te worden. Uleman, sinds april dit jaar aan het roer: “We denken op dit gebied zeker een belangrijke positie in te nemen op de Nederlandse markt.” 

Meer nieuws volgt…