TOP

Marcel Jansma verruilt State of Art voor Cavallaro

Marcel Jansma, tot voor kort commercieel directeur bij State of Art, verruilt zijn baan om aan de slag te gaan bij Cavallaro. Vanaf januari 2016 is hij de nieuwe sales director van dit modemerk.

Foto: Marcel Jansma (links) en Giuseppe Cavallaro

In zijn nieuwe functie als sales director zal Marcel Jansma verantwoordelijk zijn voor de sales afdeling van Cavallaro Napoli. Zo zal hij de binnen- en buitendienst van het merk aansturen en het distributiebeleid in binnen- en buitenland gaan bepalen. Jansma was voor zijn tijd bij State of Art vier jaar werkzaam als commercieel directeur bij New Zealand Auckland (NZA).

Internationale ambities

“Er is een duidelijke trend en vraag naar “vernetting” en kwaliteit. De groei en toekomst ligt voor mij dan ook in het smart segment, waar Cavallaro nu al de onbetwiste marktleider is”, zo stelt Jansma in het persbericht. “Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om in 2016 samen met founder en creative director Giuseppe Cavallaro en de rest van het Cavallaro-team gas te geven en de (inter)nationale ambities en expansie vorm te geven.”

Cavallaro Napoli is opgericht door Giuseppe Cavallaro, die elf jaar geleden zijn eerste winkel met Napolitaanse stropdassen en overhemden opende. Intussen heeft het merk wereldwijd 350 verkooppunten.