TOP

Jan Agelink presenteert nieuwe trends voor AW2025/26 in trendpresentatie: ‘een visuele reis naar de toekomst’

Welke trends zijn bepalend voor retail, en hoe pas je ze toe als retail-ondernemer? Een nieuwe generatie designers, makers en denkers laten ons zien hoe we spelenderwijs de toekomst kunnen vormgeven. Welke talenten hebben we nodig? Spelen, maken, dromen om er maar een paar te noemen. Trendanalist Jan Agelink deelt zijn inzichten in een interessante webinar voor o.a. retailers, inkopers en visual merchandisers. Bij zijn? Dat kan!

Beeld: Jan Agelink

Jan: “Onze nieuwe trendpresentatie FUTURE TALENTS is een visuele reis naar deze toekomst waarin we inzicht en inspiratie met jullie delen vanuit maatschappelijke trends en een nieuwe designtaal. Ben je zelf met een nieuw concept of idee bezig? Dan is FUTURE TALENTS een fijn, visueel rapport om mee te nemen én toe te voegen.”

Input voor de presentatie komt uit verschillende gezichtspunten. Opmerkelijke maatschappelijke bewegingen (cultureel, sociaal, ecologisch, technologisch), afgelopen designweek in Milaan, verrassende designers en merken marketing, (digitale) media, nieuws en retail ontwikkelingen.  

Er zijn twee manieren om de presentatie te zien. Kom op donderdag 20 juni naar het Social Label Lab van het werkwarenhuis in Den Bosch voor de LIVE PRESENTATIE + een interview en rondleiding.

Details: 

 • Wanneer: 20/06/2024
 • Hoe laat: 10:15 – 12:30
 • Adres: Tramkade 20-24, Den Bosch
 • Wat kost dat? Profiteer nu van een exclusieve korting: betaal geen €99,- maar, met textilia kortingscode
  TXTFT10, € 89,- ex btw

Hierbij krijg je een digitale handout met bronnenlijst, keysilhouetten en kleurkaarten met pantone nummers. Een kaartje voor het live evenement koop je hier.

De locatie 

Het Werkwarenhuis is sinds 2014 een unieke vrijplaats voor design in Den Bosch en tevens thuisbasis van Social Label. Social Label houdt zich bezig om van ‘niets iets te maken’ voor een duurzame waarde van tijdelijk gebruik. Het terrein, gebied en gebouw is een ‘gesammtkunstwerk’ in samenwerking met ontwerpers, creatieve ondernemers, vaklui, onderwijs en maatschappelijke groepen.

Online webinar 

Je kunt ook een kaartje kopen voor de webinar. Daarbij krijg je een replay link van 14 dagen. 

Details: 

 • Wanneer: 21/06/2024 
 • Locatie: ZOOM
 • Tijd: 09:30 – 11:15
 • Wat kost dat? Maak gebruik van een exclusieve korting en betaal geen €119,- maar, met
  textilia kortingscode TXTFT10, € 109,- ex btw

Hierbij krijg je een digitale handout met bronnenlijst, keysilhouetten en kleurkaarten met pantone nummers. Een kaartje voor het online live evenement koop je hier.

Ben jij erbij?