TOP

Lancering Antoine Peters’ collectie voor Gsus

De collectie van modeontwerper Antoine Peters voor Gsus is op donderdag 10 november gelanceerd in de winkel Heavens Playground in Amsterdam. De lijn is inmiddels te koop bij verkooppunten van het merk en in de Gsus-webshop.

De collectie van Antoine Peters voor Gsus is geïnspireerd op het spelletje boter-kaas-en-eieren, wat terug komt in de prints, maar ook in de details (knopen) en silhouetten. De collectie bestaat uit 17 items voor mannen en vrouwen.

Fan

Antoine Peters is een Gsus-fan van het eerste uur. Toen het merk in 1993 begon, vond de eigenzinnige stijl gretig aftrek bij de jonge modestudent met een voorliefde voor kleur en print. Toen Antoine Peters begin dit jaar bij Jan Schrijver van Gsus aanklopte om te zien of er mogelijkheden zijn voor een samenwerking, ging de deur rap open voor een brainstormsessie. Die resulteerde in een gezellige avond op de bank waarbij de beide heren opgingen in een intensief spelletje boter-kaas-en-eieren, waarna het collectiethema was geboren.

Volwassener

De samenwerking tussen beide partijen is in lijn met de nieuwe ‘Made by Instinct’ filosofie van Gsus, dat vorig jaar het roer volledig omgooide en een volwassener collectie neerzet.

Op de Facebook-pagina van Gsus kun je alle foto’s van de lancering en de campagne vinden.