TOP
Ciff

Kopenhagen lanceert nieuw mannenmodeplatform: CIFF Raven

Tijdens de aankomende wintereditie van de internationale vakbeurs CIFF in Kopenhagen presenteert de beurs een nieuw platform voor mannenmode en lifestyle.

Het nieuwe mannenmode-event CIFF (Copenhagen International Fashion Fair) Raven zal van 29 januari t/m 1 februari 2015 plaatsvinden in het bekende complex Forum, waar voorheen de beurs Gallery werd georganiseerd.

Community bouwen

Het platform voor mannenmode en lifestyle zal ruim 4800 vierkante meter beslaan en een podium bieden aan meer dan 100 merken. Daarnaast heeft de beursvloer ook een aparte hal voor visuals en beeld, een conceptruimte voor lifestyle-producten en een hal gewijd aan cuisine. Het is voor het eerst dat CIFF een apart event gericht op de mannenmode organiseert. “Op andere beurzen zijn merken continu met elkaar aan het concurreren,” zegt CIFF’s fashion en design directeur Kristian Andersen tegen Sportswear International. “Bij Raven willen we een community voor de mannenmode bouwen, om zo van Kopenhagen een leider in de globale mannenmode-industrie te maken.”