TOP

Kontest: We Fashion en &C zijn op zoek naar de beste denimbillen

Modewinkel We Fashion is samen met &C, het nieuwe mediaplatform van Chantal Janzen, op zoek naar de beste mannenbillen van Nederland. Verpakt in de juiste denim.

De zoektocht naar de lekkerste denimbillen van Nederland is gestart en draagt de naam Kontest. We Fashion is samen met &C op zoek naar het best verpakte mannelijke achterwerk van Nederland. Het doel? Mannen meer bewust te maken van het feit dat een goede fit aan de achterkant daadwerkelijk het verschil kan maken.

Bilfie

Alle mannen in Nederland kunnen meedoen door een bilfie (een selfie van de billen) te uploaden. Daarna volgt een stemperiode van twee weken. Uit de tien bilfies die de meeste stemmen hebben gekregen, kiest de jury vier winnaars. Zij winnen een professionele fotoshoot in &C magazine, de winnende denimbillen als onderdeel van de Blue Ridge campagne en een jaar lang gratis Blue Ridge Denim.

Jury

De jury bestaat uit een team van bekende experts: Chantal Janzen, model en visagist Koen Kardashian, Miss Nederland 2015 Jessie Jazz, MC @Kris Kross Amsterdam Yuki en Blue Ridge denim creator Rudie Arling.

Samenwerking

Chantal Olthoff, marketing directeur bij We Fashion over de samenwerking met &C: “We hebben in &C de perfecte branded content partner gevonden. Desamenwerking met het 360 mediaplatform van Chantal Janzen biedt ons de mogelijkheid om het onderwerp, een goed verpakte mannenbil, op een verrassende en creatieve manier via vrouwen onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd mannen met een duidelijke knipoog te laten zien hoe het ook kan.