TOP

K3 toegelaten tot President’s Club Microsoft Dynamics

K3 Business Solutions B.V. is toegelaten tot de Microsoft Dynamics President 's Club 2010. K3 ontvangt deze erkenning voor toewijding aan haar klanten en het actieve beleid op het gebied van productinnovatie. De President's Club vertegenwoordigt een groep van top partners die mijlpalen hebben bereikt en constant streven naar technologische vooruitgang.

Slechts vijf procent van de Microsoft-partners wereldwijd krijgt de kans om in deze prestigieuze club te worden opgenomen. Deze grote eer voor K3 weerspiegelt het succes van het Microsoft Dynamics Platform waarbij innovatie en technologische vooruitgang centraal staan. Deze erkenning is tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2010 in Washington DC bekendgemaakt in het bijzijn van Arjen de Wit, Managing Director en Jan Ben Mijs, Manager Implementation Services bij K3.

”Microsoft is trots op de uitstekende prestaties van K3” aldus Doug Kennedy, vicepresident van Microsoft Dynamics Partners. ”K3 heeft deze eer te danken aan uitstekende medewerkers en managementteam, die samen trots moeten zijn op wat zij hebben bereikt. K3 speelt een zeer belangrijke rol in de groei en het succes van Microsoft Dynamics.”

Arjen de Wit: ”Het is voor ons een hele eer om tot de President’s Club te behoren. Deze prestatie bereik je alleen door hard werken met een enthousiast en professioneel team. Het verkrijgen van het lidmaatschap van de eliteclub van Microsoft geeft aan dat K3 succesvol is in het bieden van branche specifieke oplossingen. Wij zijn op de juiste weg en ik ben trots op mijn team dat we dit samen bereikt hebben.”

Over K3
K3 is een Microsoft ® Gold Certified partner en onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners. De toonaangevende retail en hospitality software van LS Retail voor Dynamics worden in meer dan 13.000 organisaties gebruikt. Sinds juni 2010 is K3 volledig eigenaar van Pebblestone Fashion® waarbij dagelijks meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere modules die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics ™ platform.