TOP

Josh Veldhuizen lanceert nieuw modelabel Josh V.

De Nederlandse it-girl Josh Veldhuizen lanceert haar eigen modelijn, Josh V.. Josh Veldhuizen is een graag geziene gast op de rode loper en werd door Nederlandse tijdschriften uitgeroepen tot it-girl.

Josh V. is een stoer, sexy en sophisticated label. Het label is ontwikkeld voor de dynamische, zelfstandige jonge vrouw en is zeer draagbaar. De collectie bestaat uit t-shirts, cocktailjurkjes, pantalons en blazers. Pasvorm en materiaalkeuze waren voor Josh erg belangrijk, het doel van haar collectie is dat iedere vrouw zich mooi, maar vooral op haar gemak voelt in haar kleding.

Modemeisje met een Missie
Op jonge leeftijd begon Josh Veldhuizen met modellenwerk, daarnaast reisde ze veel en ontmoette sterren als Jude Law, John Legend, Lady Gaga en de familie Trump. Naast haar werk als model zal Josh binnenkort te zien zijn in de realityserie ‘Modemeisje met een Missie’ op Rtl5. Samen met vriendinnen Christina Curry, Maria Tailor en Tamara Elbaz probeert zij tijdens de 8-delige serie haar droom waar te maken. In het voorjaar van 2011 zal iedere maandagavond te zien zijn hoe Josh haar eigen modelijn Josh V. ontwikkelt en internationaal op de markt probeert te zetten.

De collectie Josh V. is vanaf 23 november te bekijken bij Silk-PR in showroom 1.01.25 in het World Fashion Centre.

Verkoopinformatie:
Mobiel: 06-531 45 274
E-mail: info@joshv.com
www.joshv.com