TOP

Joline Jolink verhuist van Amsterdam naar Rotterdam

Joline Jolink verhuist met haar winkel en atelier van Amsterdam naar Rotterdam. De winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam wordt na twee jaar gesloten, terwijl een nieuwe winkel op de Rotterdamse Binnenweg open gaat.

Joline Jolink werd enthousiast over Rotterdam toen ze daar eerder dit jaar dertig dagen een pop-up store had. De winkel bood meer mogelijkheden om de collectie goed te presenteren dan in Amsterdam, maar ook de consumenten en ondernemers in de Rotterdamse straat maakten haar enthousiast.

Rustgevoel

“Ik vind het heel jammer voor de Amsterdamse vrouwen dat we de Negen Straatjes gaan verlaten, maar ik kan ze gelukkig ook beloven dat we in 2014 terugkomen in Amsterdam. Maar wel op een andere plek waar ook meer dat rustgevoel heerst”, zegt Jolink tegen Red. Uiteraard blijft de webshop ook open.

Duurzaamheid

De Rotterdamse winkel gaat nog deze maand opent. Volgens de ontwerpster zal de verhuizing ook invloed hebben op de collectie, doordat de nieuwe locatie meer rust brengt. Dat betekent meer focus en terug naar de essentie. Jolink gaat voor duurzaamheid en een tijdloze garderobe voor de klant.