TOP

Joline Jolink sluit winkel in Utrecht

Joline Jolink sluit 1 juli de deuren van haar winkel in de Utrechtse Voorstraat. Dit laat de mode-ontwerper weten op LinkedIn.

credit beeld: Joline Jolink

Joline Jolink opende drieënhalf jaar geleden haar winkel in Utrecht, maar heeft besloten om de locatie te sluiten om zich te concentreren op de vestiging in Rotterdam, de online business en een nieuw ‘droomproject’. Jolink laat op LinkedIn weten dat het om een ‘ambitieus plan en een grote stap’ gaat, waarover ze binnenkort meer bekendmaakt.

Duurzaamheid

De focus van Jolink ligt op duurzaamheid. Ze ontwikkelt, produceert en lanceert in haar eigen ritme ontwerpen die uitsluitend via eigen verkoopkanalen verkrijgbaar zijn. De ontwerper maakt geen seizoenscollecties en heeft een strak beleid wat betreft haar productie-aantallen, waardoor er geen overschotten ontstaan. Om die reden doet zij sinds 2016 ook niet meer aan uitverkoop. Jolinks ontwerpen hebben door hun eenvoudige, tijdloze design en het gebruik van organic, recycled en kwalitatief hoogstaande materialen een duurzaam karakter.