TOP

Jack&Jones opent 100e winkel in Nederland

Jack & Jones opent donderdag 27 mei de 100e shop in Nederland. Tijdens deze dag openen er vier Jack & Jones shops tegelijk. De openingen vinden plaats in Alkmaar, Utrecht, Eindhoven en Katwijk.

De feestelijke opening van de vier nieuwe shops gaat gepaard met diverse openingsaanbiedingen. Ook worden er in deze shops gratis jeans weggegeven. In de overige 96 Nederlandse Jack & Jones winkels zijn vanaf 27 mei diverse aanbiedingen ter ere van het behalen van deze mijlpaal.

Wereldwijd
Met ruim 800 shops in Noord Amerika, Europa en het Midden Oosten en ruim 750 shops in China is Jack & Jones is wereldwijd actief in ruim veertig landen. De eerste shop werd twintig jaar geleden geopend in de Noorse stad Trondheim. Na Duitsland en Spanje (en China) is Nederland het land met de meeste Jack & Jones shops.

Textilia GfK Brand Award
In november vorig jaar won Jack & Jones de Textilia GfK Brand Award voor best gewaardeerde merk van Nederland. Het merk van Bestseller scoorde voor het aspect ‘prijs’ een 7,1, voor ‘collectie’ een 7.4 en voor ‘beschikbaarheid’ een 7,3. Hierbij trok ‘actualiteit’ (onderdeel van het aspect ‘collectie’) het rapportcijfer van dit merk ├ęcht omhoog.
Over Jack&Jones.

Jack & Jones maakt deel uit van het Deense modebedrijf Bestseller dat in 1975 opgericht. Bestseller vertegenwoordigt de dameslabels Vero Moda, VILA, Object Collectors Item, Selected, ONLY, het accessoirelabel Pieces accessories, positielabel mama.licious, de herenlabels Jack & Jones en Selected, het jongeren label OUTFITTERS NATION en het kinderlabel name it. Momenteel exploiteert Bestseller wereldwijd ongeveer 4200 winkels in 41 landen. In Nederland zijn dit ruim 325 winkels.