Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Inspiratie: Bloemen houden van mode bij &Other Stories

Retailer &Other Stories staat bekend om de interessante en creatieve samenwerkingen. De nieuwste is een samenwerking met online bloemenservice Bloomon voor een flower pop-up shop in de winkel in Amsterdam.

& Other Stories heeft altijd een speciale relatie gehad met bloemen en planten en opent daarom in samenwerking met Bloomon een pop-up shop in de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam. Van 17 tot 26 november worden daar boeketten verkocht die zijn geïnspireerd op de collectie van & Other Stories, speciaal geselecteerd en gecreëerd door de stylisten van Bloomon. De boeketten zijn te koop in de formaten small, medium en large, voor respectievelijk €17,95, €21,95 en €29,95.

Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (7) Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (2)

De pop-up shop in Amsterdam is het vervolg op een succesvolle samenwerking in Londen, Berlijn, München en Hamburg. Antwerpen en Gent volgen later dit jaar. Voor het eerst zijn de boeketten van Bloomon in Nederland te koop in een fysieke winkel in plaats van via bezorging aan huis. “Net als fashion brands laat Bloomon zich inspireren door de kleuren en trends van het seizoen. Op die manier kunnen we wekelijks een nieuw design presenteren. De najaarscollectie van & Other Stories vormde de perfecte inspiratiebron”, aldus Anton van Duijn, style director bij Bloomon.

 Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (8) Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (5)

Bloemen creëren een warme atmosfeer en zijn een van de belangrijkste elementen in de winkels van & Other Stories. In Bloomon vond de retailer de perfecte partner om de liefde voor bloemen te delen met klanten. Bloomon is een online bloemenservice waar de consument het formaat van het boeket kiest én hoe vaak hij een boeket thuis bezorgd wil hebben. Fashion en design vormen een belangrijke inspiratiebron voor de wekelijks wisselende creaties, met bloemen die rechtstreeks van de kweker komen.

Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (3) Bloomon_Stories_pop-up_AW16 (6)