TOP

Genomineerden Thuiswinkel Awards 2010 bekend

De genomineerden voor de jaarlijkse Thuiswinkel Awards zijn weer bekend gemaakt. Op het gebied van vrouwenmode zijn Neckermann.com en Wehkamp.nl favoriet, voor mannenmode zijn dat Score en de pas geopende State of Art I-store.

De Thuiswinkelawards zijn onderverdeeld in een catergorie GROOT, waar zoals de titel al zegt, grote webshops onder vallen en KLEIN voor de kleine.

Vrouwenmode GROOT:
Hunkemöller
Neckermann.com
Wehkamp.nl

Opvallend is dat Hunkemöller door het publiek als webshop voor vrouwenmode verkozen wordt, terwijl deze eigenlijk onder lingerie valt. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het aanbod bovenmode dat hier ook wordt verkocht.

Vrouwenmode KLEIN:
Bagoes
Club-wear.nl
Hippest

Mannenmode GROOT:
Neckermann.com
Score.nl

Mannenmode KLEIN
State of Art I-store
Suitable (Starter Award)

Categorie lingerie
Clubwear.nl
Saint Basics
Sloggies

Categorie warenhuizen:
Greetz.nl
HEMA
Wehkamp.nl

Accessoires en sieraden:
BoumanOnline
Eye-wear
Pandorashop.nl

Schoenen en Sport GROOT:
Avantisport.nl
Tennis Direct

Schoenen en Sport KLEIN:
Protest
VoetbalDirect.nl

Naast de publieksprijzen, worden er drie vakprijzen uitgereikt; Starter Award, Innovatie Award en Thuiswinkel Award. De vakjury bestaat uit vakgenoten uit verschillende deelgebieden en mediapartners. De prijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury in 2009 op een spraakmakende, succesvolle, creatieve en / of innovatieve wijze hebben gemanifesteerd. Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 25 maart in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk worden de winnaars bekend gemaakt.