TOP

‘Fresh Lunch For Free!’ in Brandboxx Amere

Op maandag 10 augustus organiseert Brandboxx Almere een gratis lunch als startsein van het nieuwe inkoopseizoen. Onder het motto: 'a FRESH season START!' kunnen retailers en inkopers uit de modebranche genieten van een gezonde en (ver)frisse(nde) lunch! Alle modeprofessionals zijn van harte welkom tussen 12.00 en 14.00 uur in Brandboxx Almere!

Brandboxx Almere is hét inkoop- en informatiecentrum voor alle retailers en inkopers uit de modebranche! De exposanten – fabrikanten, importeurs en agenten – presenteren vanaf maandag 10 augustus hun nieuwste collecties en u kunt zich laten informeren over de laatste trends en ontwikkelingen van 2010. Tussen 12.00uur en 14.00uur kunt u vervolgens even bijkomen tijdens de gratis lunch die u wordt aangeboden door alle exposanten uit het centrum. Onder het motto: ‘a FRESH season START’ kunt u genieten van deze gezonde en (ver)frisse(nde) lunch!

Het aanbod van Brandboxx Almere groeit!
Het centrum biedt een kwalitatief hoogwaardig aanbod van modeleveranciers, met de nadruk op Young Fashion en Jeans. Kenmerkend zijn de hoog-tempo collecties per jaar die geboden worden en het veelal werken met One Brand Stores en shop-in-shop concepten. Komende inkoopperiode presenteren naast de vertrouwde gezichten een aantal nieuwe merken hun collectie.

Manon Otten, communicatiemanager Brandboxx Almere: “Wij zijn erg blij dat de nieuwe merken Cruz, Redgreen, Grunt, Van Gogh Jeans, René Smit, Black&White concept, SLC, Two Danes, BX Jeans, Milano, Moccio (schoenen), Gin Tonic Men, Pioneer Men, Kon&Mon, Bantry Bay en Paramita zich bij ons presenteren. Er zijn nieuwe contracten gesloten met Gin Tonic, Redgreen, Marcel Elzenaar Agenturen. Daarnaast hebben Kevin Fashion, Martomod, Jensen, BLAF, Mustang, XTRM Fashion, Poeisz, LTB en Brandtex hun contract verlengd. Bodewes en Tom Tailor, hebben hun showroom uitgebreid en Converse is verhuisd naar een grotere showroom.” Kortom, het aanbod van Brandboxx Almere groeit!

Welkom!
Hét centrale punt van het centrum, de entree, is volledig ge-restyled voor het nieuwe inkoopseizoen. De entree, welke de twee unieke gebouwen: Dôme en Cube op een praktische wijze met elkaar verbindt, is smaakvol ingericht en heeft een (kleur)rijke uitstraling. Bij binnenkomst voelt iedere bezoeker zich welkom!

Brandboxx Almere is centraal gelegen, eenvoudig te bereiken en beschikt over ruim 600 gratis parkeerplaatsen: your HIGHWAY to FASHION! So be there at the 10th of August! Kijk voor meer informatie op: www.brandboxx.eu.

Brandboxx network
Brandboxx Almere is onderdeel van een netwerk van internationale trade centra met de focus op fashion en sport. Alle centra zijn verenigd door hun samenwerking met TCN, een projectontwikkelaar met jarenlange ontwikkeling- en managementervaring op het gebied van trade marts. Voor meer informatie kijk op: www.brandboxx.eu .