TOP

Eerste Costes Men-winkel geopend [binnenkijken]

In Den Bosch is op zaterdag 4 maart 2017, in navolging van de gecombineerde winkel in Deventer, de eerste aparte Costes Men-winkel geopend.

De winkel die zaterdag in Den Bosch opende, is de eerste aparte Costes Men-winkel in Nederland.

Scandinavisch

De winkelruimte kenmerkt zich door een strak design met veel zwart metaal en robuuste, wit-houten meubels als accent. Een eye catcher is de grote, zwarte toonbank met daarboven industriële lampen.  

De collectie van Costes Men bestaat aan de ene kant uit minimalistische, casual-chique kledingstukken met een Scandinavisch gevoel. Aan de andere kant bevat deze ook veel sportieve items zoals bodywarmers, polo’s en T-shirts met prints. Daarnaast is in de winkel ook een wand met verschillende jeans te vinden.

Meer winkels

Op 24 februari werd de mannencollectie al gelanceerd in de nieuwe Costes-winkel in Deventer. Dat is de eerste ‘uni’-winkel van dit merk, met zowel de vrouwen- als mannencollecties van Costes. 

The Sting, het bedrijf achter Costes, liet toen al weten dat het merk de komende maanden nog meer aparte Costes Men-winkels en gecombineerde shops zal openen. Zo zijn in maart en april Breda, Alkmaar, Enschede en Eindhoven aan de beurt. Ook volgen er in de loop van het jaar meer verkooppunten van Costes Men

_MBO3905

_MBO3716

_MBO3783

_MBO3764

_MBO3745