TOP

Dstrezzed opent winkel samen met moderetailer Thomas Oebens

Het mannenmodemerk Dstrezzed heeft een nieuwe winkel geopend in Utrecht samen met mode-ondernemer Thomas Oeben. Het is de vijfde vestiging van het Nederlandse label en de tweede van Oeben.

De nieuwe winkel van Dstrezzed is gevestigd naast de winkel van mannenmoderetailer Thomas Oeben, Oeben’s Mercantile in het centrum van Utrecht aan de Oudkerkhof. Deze nieuwe zaak is de vierde die het merk opent met een partner, laat woordvoerder Beau de Bruin weten. “Een van de redenen is dat we hierdoor de samenwerking kunnen aangaan met klanten waar we al jaren zaken mee doen”, aldus De Bruin, “en anderzijds kunnen we een partner toevoegen die bekend is in de stad en met deze kennis echt een toevoeging is in de partnership.”

Shortlist

Voor Oeben is dit zijn tweede winkel. “Er kwam naast mij een pand vrij, daar wilde ik iets mee als ondernemer. Zelf verkocht ik Dstrezzed niet, maar het stond altijd wel op mijn lijstje. Maar omdat ik steeds hoger in segment ging, paste het helaas niet in mijn eigen winkel.” De zaak die hij samen met Dstrezzed runt is 100 vierkante meter, daar komt een deel van de collectie te hangen. Oeben kan daarbij grotendeels zijn eigen koers varen, vertelt hij. “Ik maak zelf keuzes binnen de collectie en heb de vrijheid om te ondernemen. Anders had ik het niet gedaan.”

Foto’s: Dstrezzed