TOP

Data bekend voor FGHS Winterevent 2010

De Brancheorganisatie voor Sportleveranciers (FGHS) organiseert van 7 tot en met 9 november alweer de 14e editie van het FGHS Winterevent.

Eigenaren en medewerkers van wintersportspeciaalzaken kunnen in het Oostenrijkse plaatsje Sölden de nieuwste ski’s, snowboards, helmen en protectiematerialen voor het komende winterseizoen van vrijwel alle merken uitproberen. Volgens de FGHS is er veel veranderd de afgelopen tijd in de wintersportbranche en het evenement helpt de vakhandel om op de hoogte te blijven van deze veranderingen.

Organisatie
Het Winterevent 2010 is tot stand gekomen dankzij de medewerking van vijftien merkdistributeurs en sportretailorganisaties Intersport, Sport 2000 en Fair Play. Behalve alpineski’s en snowboards kunnen tijdens het evenement ook telemarkski’s, helmen en protectiemateriaal uitgeprobeerd worden. Van alle merkdistributeurs zijn één of meer vertegenwoordigers aanwezig om de deelnemers te informeren en behulpzaam te zijn bij het testen. De deelnemers van het Winterevent 2010 zullen ook dit jaar getrakteerd worden op een après-skifeest.

Informatie
Eind september ontvangen alle eigenaren en verkoopmedewerkers van wintersportspeciaalzaken een uitnodiging voor het FGHS Winterevent. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cliantha Hooi van het FGHS Secretariaat telefonisch bereikbaar op: 033-434358 en per mail via hooi@fghs.nl.